Praktisk info

Praktisk info om træningen

 

Du behøver ikke at have kampsportserfaring fra andre kampformer eller stilarter for at træne i FightSport Køge. Alle er velkommen, uanset om du har 10 års erfaring eller er helt ny. Du skal heller ikke nødvendigvis møde op med en masse udstyr. Vi har, så du kan låne i starten, indtil du finder ud af om det er noget for dig. Du skal bare komme i et par shorts og en T-shirt.

Når du har besluttet dig for at du gerne vil træne i klubben, skal du have anskaffet dig en tandbeskytter og en skridtbeskytter, som er det nødvendige sikkerheds udstyr du skal bruge fremover. Hen af vejen kan der komme andet udstyr til, såsom egne boksehandsker, skinner eller en gi, hvilket vi har kontakter til at skaffe dig i klubben, efterhånden som behovet opstår.

Alle der træner i FighSport Køge, skal have udfyldt en prøvemedlems formular, hvor du tilkendegiver, at du er bekendt med vores regler og ansvaret i den forbindelse, samt at du træner på eget ansvar. Dette ordner vi nemt elektronisk den første gang du kommer. Du bliver IKKE meldt ind ved denne lejligehd.

Det eneste vi kræver af dig som elev er, at du selvfølgelig yder dit bedste til træning og at man selvfølgelig respekterer sine sparringspartnere under træning og ikke bevidst forsøger, at påføre dem skade. Vi forventer en ordentlig tone, god attitude og en positiv indstilling til træningen, instruktørerne og træningskammeraterne. 

Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA, Muay Thai og boksning er alle sportsgrene, som ikke specifikt er minded med henblik på selvforsvar.
Da alt det indlærte konstant anvendes, øves og gentages utallinge gange i praktisk sparring vil det også kunne anvendes effektivt i en evt. selvforsvarssituation – men dette er ikke det primære ved træningen, blot en behagelig sideeffekt. Som sportsgren er alle de forskellige kampformer en yderst effektiv måde, at komme i god form på. Den hårde træning aktiverer alle muskelgrupper. Man forbedrer derfor både sin styrke og udholdenhed genem denne træning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *