Instruktører

Instruktører i FightSport Køge

 

I klubben har vi tilknyttet 10-12 engagerede instruktører med vidt forskellige baggrund og erfaringsniveau, så vi kan dække de fleste behov indenfor de forskellige kampformer eller træningstilbud vi har.

 

Muay Thai instruktører

 

Brasiliansk Jiu-Jitsu instruktører

 

Mixed Martial Arts instruktører

 

         

Rasmus "Ninjaen" Fylking

        

BJJ

MMA

 

Rasmus er Chefinstruktør og varetager BJJ, MMA og No-Gi undervisningen generelt i klubben. Gradueret sort bælte under Shimon Mochizuki. Rasmus har har trænet BJJ, submission wrestling og No-Gi BJJ siden 2005, hvor han har vundet adskillige mesterskaber, herunder både Danish og Nordic open

Rasmus tanker om træningen "Som underviser lægger jeg stor vægt på, at den enkelte virkelig har følelsen af, at de får noget ud af træningen. Jeg forsøger derfor, at tilrettelægge træningen sådan, at alle uanset erfaring, træner noget der matcher deres niveau. På den måde mener jeg at den enkelte udvikler sig bedst. Selvom BJJ er en enkeltmandssport skal man stadig huske på, at man er del af et team. Derfor går jeg også meget op i, at skabe en positiv ånd under træningen, da det selvfølgelig også skal være sjovt at træne BJJ. Det er vigtigt at huske, at vi som team i fællesskab løfter den enkelte kæmper og ikke omvendt."

 

151009-seal

 

 

Thomas "Seal Kung-Fu" Holland

        

BJJ

Gradueret blåt bælte og har trænet i både Choke og nu under ArteSuave, som Fightsport Køge er en søsterklub til. Thomas er en energizer bunny på crack, når det kommer til det gode humør og formår altid at fastholde en Dylan McKay frisure igennem hele træningspasset på trods af sved og savl. Thomas dyrker sin krop som et tempel, studerer numerologi og runer og i sin fritid lytter han til eksperimental Jazz imens han går lange ture i regnvejr – når han altså ikke nusser om sin store lidenskab, Danmarks største samling af brugte glaskugler. 
Han kan findes på Tinder under "TordenHammerFraHelved32" 

 

Danni "Choke the shit out of you" Wolf 

        

BJJ

MMA

Gradueret lilla bælte under Shimon Mochizuki. Danni har har trænet BJJ, submission wrestling og No-Gi BJJ siden 2010 og har før det trænet brydning. Danni blev hurtigt bemærket, da han tog BJJ teknikkerne til sig meget hurtigt og med et forholdsvist beskedent erfaringsgrundlag bag sig, begyndte at vinde turneringer mod meget mere erfarne folk.

Danni kæmper både i gi og no-gi til konkurrencer og har bla. flere mesterskaber i Danmark og har været stillet op til Europamesterskaberne i 2011. Sidst vandt han guld i danish Open 2017 i de tunge drenges vægtklasse (+100 kg)

130826_stefan_2  

Stefan "The PINK Wanker" Olsen 

     

BJJ

MMA

Gradueret lilla bælte og stor fan af Chuck Norris og Jim Lyngvild. Han har lært alle sine moves ved at se Bloodsport i slowmotion. Stefans er sponsoreret af Dansk Fysioterapeut forening, da han bruger hovedparten af sin tid på at passe sine gamle skader, men har heldigvis tid til at få nogle nye en gang imellem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *