Andre hold

Andre hold
 

FÆLLES
Dette hold er for alle kampsportsfolk og medlemmer i klubben og går på tværs af niveau. Der vil være både cardiotræning og teknisk træning. Snak med Bo for nærmere detaljer. 
For at sikre at der er et vist antal personer tilstede på holdenen, har vi indført at man skal melde sig til holdet og kommer som udgangspunkt, så der er en fast kerne af folk der kommerom lørdagen. Kom og vær med og snak med de andre bagefter
Hvis man mod forventning IKKE dukker op, så skal man melde sig fra. Det foregår ved en sms til Bo på 28287203 senest fredag kl 13:00 – men også gerne i fuld offentlighed på Facebook, så alle kan se at man pjækker.

OPEN MAT
Her holder klubben åbent for selvtræning, hvor du kan komme og træne med vægtudstyr eller aftale noget specifik træning med andre medlemmer. Der er ikke en decideret træner til stede og der vil ikke være fokus på undervisning og teknik, hvilket stiller krav til deltagerene om en høj grad af forståelse for sporten og sædvanligvis erfaring. Open Mat bruges ofte til målrettede træninger såsom sparring for BJJ's vedkommende eller pad, teknik eller kondition for Muay Thais vedkommende. Der vil sædvanligvis være flere af klubbens erfarne medlemmer tilstede, så for nye medlemmer er der rig mulighed for at få finpudset sine teknikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *