Om os

Etik, regler og værdisæt 
 

Vi forventer at alle i Fightsport Køge følger nedenstående, enkle etik- og regelsæt – og kender til klubbens Code of Conduct for adfærd og indstilling til kampsport.

Fightsport Køge ønsker gennem sine aktiviteter at udvikle klubben og dens elever i en positiv retning. Respekten for andre og det menneskesyn, der kræves for at dyrke denne type kampsport, er det første som folk tilegner sig. Omgangen med de øvrige klubmedlemmer og ånden i klubben, gør at der helt automatisk indfinder sig en forståelse hos den enkelte for hvilken adfærd der forventes.
Den meget simple regel "slås kun med folk, der ønsker at slås med dig" forhindre at nogen kan være i tvivl om at kampsport er noget man dyrker i klubben med andre med samme interesse.

Da vi er en sportsklub, først og fremmest – accepterer vi ikke voldsmænd eller andre, som ønsker at lære kampsport med henblik på bevidst brug i slagsmål.
Fightsport Køge accepterer ikke at vores medlemmer har tilknytning til kriminelle miljøer. Fightsport Køge ønsker heller ikke, at klubbens navn bliver sat i forbindelse med folk, der har relationer til diverse grupperinger, eller enkeltpersoner, der ved deres virke kan skade klubbens navn og omdømme.
Der er et godt samarbejde med Midt&-Vestsjællands politi, ligesom klubbens ejere og instruktører er ansat i politiet. Dette bevirker, at der kommer en del politifolk i klubben. Har man det svært med politiet, skal man derfor overveje, om FightSport Køge er et miljø, man har lyst til at træne i. Kort sagt, s
lagsbrødre og folk af den forkerte støbning vil 
ikke føle sig hjemme i FightSport Køge, og er ikke ønsket i klubben. 

Om FightSport Køge
 

FightSport Køge er en søsterklub til den anerkendte og respekterede klub Arte Suave i København. Det er vores ambition at tilbyde en høj standard af undervisning i MMA (mixed martial arts), BJJ (brasilian jiu jitsu), No-Gi BJJ (submission wrestling), Muay Thai.

Vi arrangerer ofte at proffesionelle MMA kæmpere, højt graduerede udøvere, eller andre kendte navne inden for de forskellige kampformer vi har i klubben, kommer som eksterne gæste instruktører. Udover det, afholder vi seminarer, camps og workshops, vi tager ud til konkurrencer og stævner, for dem der har ambitioner i den retning.
FightSport Køge prioriterer klubånden og sammenholdet medlemmerne i mellem, og vi motiveres af den fælles glæde ved sporten og træningen. Der er altid en meget afslappet og behagelig stemning, hvor en stor del af vægten er lagt på ,at vi har det sjovt. 
Vores medlemsprofil er et bredt udsnit af befolkningen og der er plads til alle i klubben, hvilket vi værner om. Vi tilbyder både hold for begyndere og øvede, så du er velkommen uanset niveau, alder og køn og vi gør meget ud af, at niveauet tilpasses den enkelte. I Fightsport Køge respekterer alle hinandens begrænsninger og evner og du vil ikke opleve, at ældre eller dygtigere elever skal behandles på en anden måde end nybegynderne.

Vi glæder os til at se dig i FightSport Køge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *