FAQ

Bliver der taget hensyn til begyndere ?

Der tages altid hensyn til begyndere således, at man sparrer med nogen på ens eget niveau. Desuden tager de mere erfarne elever selvfølgelig hensyn, når man endelig begynder at træne sammen med dem.

Hvordan får man grader i BJJ ?

BJJ har ikke et fast gradueringspensum, som mange mere traditionelle kampsports systemer har det. I stedet vurderer klubbens instruktører eleven udfra hans/hendes evne til, at bruge det indlærte i praktisk sparring og til stævner. Man bliver så belønnet for sin indsats til et seminar.

Er det farligt at træne BJJ, MMA eller Thaiboxing ?

Nej det er ikke farligt, at træne BJJ, MMA eller thaiboxing. Der er netop grundet sportens natur meget fokus på sikkerhed. Nye er altid under opsyn af instruktører når de påbegynder sparring. Endvidere gør vi i Fightsport Køge meget ud af, at kæmperne respekterer hinanden ligesom, der altid er en god og positiv stemning i klubben. Vi kan naturligvis ikke love 100%, at man ikke kan blive skadet, men vi gør vores yderste for at undgå dette.

Er man tvunget til at deltage til stævner hvis man træner ?

Nej det er helt op til den enkelte, hvorvidt man har lyst til at deltage til stævner.

Sparres der med fuld kontakt til Thaiboxing.

Nej Thaiboxingen er bygget op omkring begynderne. Dvs. at al træningen til at begynde med vil være rettet mod teknik og kondition. Dem der så senere får lyst til at læmpe, kan så deltage på et egentligt kamphold, hvor der selvfølgelig er fokus på kamptræning og hård sparring. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *