Priser

Priser 

 

Når du er medlem af FightSport Køge, giver det dig ubegrænset træning i en hel måned, på alle de Thai, BJJ, MMA og evt. andre hold, du har lyst til at deltage på. Herudover kan du komme i klubben i åbningstiden, hvor der er mulighed for at benytte klubbens vægttræningsudstyr til funktionel styrketræning.

279 kr./mdr./Voksen (fra 16 år), ved betaling via PBS 

199 kr./mdr/Junior (ikke fyldt 16 år), ved betaling via PBS.

Spar tid ved at have udfyldt indmeldelsesblanketten hjemmefra med alle nødvendige oplysninger, (bankdata, cpr information osv.) så opretelsen går så nemt som muligt. 

Klik her og gå til en printbar indmeldelseblanket.

Ved indmeldelse betales der 10 kr. per resterende dag i nuværende måned, samt for næste måned. Herefter kører resten automatisk over PBS. Første betaling foregår via mobilepay direkte i klubben eller bankoverførsel. Vi tager kun nødigt imod kontanter i klubben. 

Klik her og se hvormeget du skal betale ved indmeldelsen.

Da vi vil holde medlemsadministrationen så minimal som muligt, er det et krav at alle er på PBS, så hurtigt som muligt. Hvis man ikke er på PBS, vil der blive opkrævet Mobilepay betaling hver måned  på 350 kr. før man kan træne i pågældende måned.  
Så vi opfordrer alle til at sikre at 
fremtidige kontingentbetalinger er korrekt opsat via PBS – og spare 71 kr. pr. md.

Til alle under 18 år. Ved indmeldelse skal i enten tage jeres forældre med, da det er dem, som skal godkende jeres indmeldelse og foretage kontingentbetaling, eller medbringe indmeldelsesblanketten i udfyldt tilstand og underskrevet af jeres forældre, samt en udskrift af den første betaling.

3 thoughts on “Priser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *