Nye hold i FSK fra Marts

Thai sparring oprettes Fredag kl. 1830-2000 og Thai Open mat oprettes lørdag 1130-1300

Vores sparring hold er oprettet og er et hold hvor der trænes selvstændigt, efter nogle bestemte anvisninger fra Kasper. Kort fortalt – vil man gerne have en kamp, er det holdet man skal komme på. Holdet er målrettet dem, som har et specifikt mål og Kasper taler med hver enkelt og finder frem til hvordan det mål kan nåes, ved at tilrettelægge træningen for den enkelte med intern og ekstern træning. Dette hold skal man godkendes særskilt til at deltage på.

Dette bevirker at den sparring, der lægges ind i mandags og torsdags træningerne kan målrettes flertallet af de interesserede  – dem der ikke nødvendigvis har et specifikt mål med at få en kamp.  

Thai Open Mat

Vi prøver at målrette Open Mat til Thai folket på denne tid, hvor man kan træne selvstændigt med puder. Alle der har lyst til at komme og træne her, klik jer på Facebook eventen – og er der ikke nogen, så opret en og inviter alle jeres træningskammerater

 Cardiohold oprettes onsdag kl. 1730

Dem der normalt godt kunne lide at træne/sparre onsdag kan med stor fordel komme på dette hold også. Holdet bliver et supplement til alle os, der kan bruge lidt mere luft og er på tværs af alle kampformer med elementer fra kampsport, crossfit og alt muligt andet. Dette hold bliver afholdt af Poul fra KMA og er er også en god måde at lære de nye i klubben at kende på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *