Introhold – Brasiliansk Jiu-Jitsu

Introhold Brasiliansk Jiu-Jitsu
 

Som ny til Brasiliansk Jiu-jitsu, populært kaldet BJJ, er der mange grundlæggende ting at lære. På dette hold går vi i dybden på alt det grundlæggende, som du kan bygge videre på.
 

På Introholdet til Brasiliansk Jiu Jitsu lærer du de grundlæggende teknikker og strategier, som på kort tid giver dig brugbare redskaber til, at kunne forsvare dig selv mod en evt. overfaldsperson. Du lærer om mount, guard, nord/syd, turtle, armbar, choke og meget mere. Der vil forekomme en del drills (øvelser) som understøtter de bevægelser, som udgør BJJ. De grundlæggende teknikker trænes/gentages, så de kommer ind under huden, samtidig med fysikken trænes – der er sved-garanti. Sparring (frikamp) på forskellige måder og niveauer vil også være en del af træningen allerede fra starten.

Vi lægger vægt på, at vi skal være gode holdkammerater, og have det sjovt, samtidig med respekten og seriøsiteten i træningen er til stede.

Hvis du ikke tidligere har trænet BJJ, så skal du deltage minimum 10 gange på dette hold, før du kan deltage på Basic BJJ-holdet fra 18.30-20 også om torsdagen. Hvis du har trænet BJJ før, så vurderes det ligeledes på dette hold hvor du ligger niveaumæssigt mhp. at træne med på de øvrige BJJ hold i klubben. Når den holdansvarlige  vurderer, at du har opnået tilstrækkelig kunnen, til at deltage på  Basic BJJ-holdet, torsdag, så vil du få besked direkte. 

Der kører således flere sideløbende hold om torsdagen, hvor også det almindelige Basic BJJ hold træner.

Alle på holdet skal være medlem for at træne, og det koster kr. 100,00 pr. barn pr. måned, når en forælder er medlem på alm. vilkår. Der gives 1 gratis prøvetime.

Holdets ansvarshavende instruktør er Kim Kristiansen som tidligere har trænet karate i over 30 år og startede med at træne BJJ i 2009. Andre instruktører vil også komme og træne holdet.

Klik ind på vores træningstider og se den samlede oversigt – og ønsker du at deltage, så duk blot op eller send  en mail til Kim, hvilket du også skal være velkommen til ved andre spørgsmål om Introholdet.

One thought on “Introhold – Brasiliansk Jiu-Jitsu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *