Indmeldelse

Sådan melder du dig ind i klubben                       

Når du har været til prøvetræning og fundet ud af at du gerne vil meldes ind i FightSport Køge, eller kommer tilbage efter at have været udmeldt en periode – skal du blot følge nedestående procedure.

1) Print vores kontrakt & indmeldelsesformular ud, og medbring dem i udfyldt tilstand eller alternativt kan du få udleveret indmeldelsesblanketten i klubben, og udfylde den på stedet i hånden. 

2) Du modtager nogle dage/uger efter en mail eller en sms med en opkrævning for den første betaling på mobilepay eller bankoverførsel, som du bedes betale så hurtigt som muligt. Klik her! og se en oversigt, hvor det fremgår hvad du skal betale ved indmeldelsen

3) Du bliver oprettet i Betalingsservice (PBS) med en månedlig betaling til FightSport Køge. Dette kan tage lidt tid, så den første betaling foregår som beskrevet ovenfor, på enten Mobilepay eller bankoverførsel og dækker den første periode indtil PBS træder i kraft.
 

Generelt information vedr. indmeldelse:

Behold din Mobilepay eller bankoverførselskvittering på din telefon, så du kan vise den i klubben, hvis det bliver nødvendigt. 

Du betaler for for resten af nuværende måned (10 kr. per dag), plus kontingent for næste måned, så den første betaling dækker groft sagt de første to måneders medlemsskab.  Klik her! og se en oversigt, hvor det fremgår hvad du præcist skal betale ved indmeldelsen.

Det er et krav for at være medlem i klubben, at man er tilmeldt PBS, da vi på en måde begrænser administrationen. Hvis du vælger at afvise betalingen eller vi af andre årsager skal opkræve dig på anden vis, pålægges der et gebyr på 70 kr. pr. gang.

FSK giver 1 gratis prøvetræning og vælger du at fortsætte, skal du næste gang du kommer, have indmeldelsesblanket og bankkvittering for første indbetaling med.

Til alle under 18 år. Ved indmeldelse skal i enten tage jeres forældre med, da det er dem som skal godkende jeres indmeldelse og kontingentbetaling, eller medbringe medlemsformular og for medlemsaftale i udfyldt tilstand og underskrevet af jeres forældre. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *