BJJ Globetrotters

Brazilian Jiu Jitsu Globetrotters

FightSport Køge har i 2017 tilmeldt sig netværket Brazilian Jiu-Jitsu Globetrotters, der er stiftet af en dansker, Christian Graugart for nogle år siden efter at han selv havde rejst jorden rundt med BJJ og trænet med i de klubber han kom til.  

Nu er det et verdensomspændende netværk, der arrangerer spændende camps, rejser og oplevelser med BJJ som fællestrækket. Rent praktisk betyder det, at når man rejser ud i verden, så kan man finde en anden BJJ klub i nærheden af hvor man befinder sig ,og komme og træne med dem. Vi håber, at der dermed kommer nogle spændende typer forbi vores klub og træner med i ny og næ.

Netværket er ikke tilknyttet nogen specific organisation ligesom der ikke medfølger nogen forpligtigelser overhoved. Det eneste krav for at være med, er noget der ligger meget fint til FSK i forvejen. Man skal have en positiv tilgang til livet, BJJ og træning, være åbensindet og have plads til stort set alle slags mennesker , der måtte krydse ens vej eller klub. 

     BJJG

Klik ind på deres website og læs nogle inspirerende historier, eller få noget inspiration hvor man næste gang skal rejse hen i verden.

De har yderligere en webshop med træningsgrej, gi'er osv. hvor der ind imellem kan være nogle vanvittige tilbud som eksemplevis det her:

En gi, et par ekstra bukser, et hvidt bælte OG en T-shirt for 99$ – leveret fragtfrit!
Klik her og se deres clearance tilbud

  logo-sleeve-transparent-white-1200-px