Udmeldelse

Udmeldelse af FightSport Køge
 

Hvis du ønsker at melde dig ud af klubben, så skal det gøres skriftligt via email. Det er ikke nok at oplyse det til en instruktør, skrive det på Facebook eller via en en sms. Udmeldelse foregår KUN ved at sende en mail til klubben. 

Ved opsigelse af medlemsskab, vær da opmærksom på vores betingelser, som aftalt ved indmeldelsen.

Opsigelsesfristen er løbende måned plus 1 måned.
Det vil sige, at hvis du melder dig ud en vilkårlig dag i en måned, (om det er den 3. eller den 27. er ligegyldigt), så betaler du dit sidste medlemsskab den 1. i den følgende måned. Eksempelvis hvis du siger op den 7. maj, vil du blive trukket sidste gang den 1. juni, hvorefter dit medlemskab er ophørt. 

Udmeldelse – Klik her og skriv en mail til os med det samme. 

Hvis din udmeldelse er kortvarig, 2-3 måneder, så kan det godt betale sig istedet at sætte dit medlemsskab på standby istedet for at melde sig ud, da du så ikke skal betale indmeldelsesgebyr og evt. forhøjet pris ved genindmeldese. Det koster 100 kr pr. md at være passivt medlem af klubben.

Sæt mit medlemsskab på Standby – Klik her og skriv en mail til os med det samme.

I tilfælde af genindmeldese, efter at du har holdt en pause/udmeldelse og IKKE har orienteret os, vil der være en restance i vores betalingssystem, der skal håndteres, før du kan genoprettes som medlem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *