Niveauerne

Niveauerne – Intro, Basic, øvet osv.

 

De fleste hold i klubben er for alle og der er plads til at både nye og erfarne kan deltage, men vi har valgt at tilrettelægge træningen med særlig fokus efter niveau, så der vil være forskel på hvordan træningen er tilrettelagt alt efter hvilket krav, der er til folks niveau. Skemaet herunder viser hvilke hold du kan træne på til at starte med og hvilke hold du skal tale med træneren om at komme til at træne på.

 

Intro

Pads

Basic

   ► Efter aftale 

Øvet

Selvstændig

Sparring

Fight Team

 

INTRO
Disse hold er midlertidige hold, som oprettes med nogle måneders varsel, så vi kan samle 8-10 folk, som overhoved ikke har noget kendskab til kampsport i forvejen. Når dissse hold er oprettet, er det klubbens intention, at alle der starter op i klubben for så vidt muligt starter på disse hold. Introhold introducerer dig til sporten på en stille og rolig måde, hvor trænerne har meget fokus på det helt basale ved træningen og både det tekniske niveau og kravet til konditionen tilpasses de fremmødte, så alle deltagere, får træning der passer specifikt til dem. Introholdet kører sædvanligvis i en afgrænset periode, hvorefter holdet har nået et niveau hvor man er klar til at træde ind på de etablerede Basic hold. Læs meget mere om Intro holdet her!

For opstart af nye hold i Brasiliansk Jiu-Jitsu, Muay Thai eller MMA eller kan du kigge i vores eventkalender, for næste opstart . I de mellemliggende perioder velkommen som helt ny på Basic holdet. 

PADS – kun Thai
Thai Pads er træning på puder og sække, hvor der ikke er kontakt til en modstander. Her får du pudset din form og teknik af og anbefales som supplement til alle thaihold uanset om det er junior eller sparring. Alle kan være med på Thai Pads.

BASIC
Disse hold er grundhold, hvor alle kan træne, uanset niveau og alle får noget ud af træne på disse hold. Der er ikke krav til at man skal have udstyr eller andet med fra starten af. Der gives prøvetimer på alle Basichold .
 På disse hold vil der være fokus på at man lærer de mest basale ting, som evt. er gennemgået på introholdene.

ØVET
Disse hold er for dem der har trænet et stykke tid  samt har det nødvendige udstyr selv. Træningen tager udgangspunkt i at deltagerne har et vist niveau og har forståelse for basisteknikkerne, og der lægges vægt på både teknik og sparring på holdet, ligesom man har stævner og kampe for øje i træningen.
For Thai holdets vedkommende er der krav til at man skal have sit eget udstyr dvs. handsker, skinner og tandbeskytter som minimum.
For BJJ holdets vedkommende er der krav om at man skal have en streg på bæltet, tandbeskytter og gi

SELVSTÆNDIG
Disse hold er uden instruktør og forudsætter derfor at de folk der deltager har et niveau, hvor det ikke er et problem at der ikke bliver gennemgået teknikker, men hvor de fremmødte selv tilrettelægger træningen. Der vil ofte være en erfarne folk til stede, da holdet primært er møntet på dem. Check evt. facebook om nogle af dine sædvanlige træningskammerater dukker op på dagen.

SPARRING
Disse hold er uden instruktør og er primært forbeholdt de erfarne og øvede medlemmer. Der er indlagt sparring i alle vores kampformer, men til disse hold, skal du være forberedt på at der iokke vil være tekniske gennemgang af teknikker eller opvarming med en træner – men ofte udelukkende sparring. Der er derfor et behov for en vis forståelse af hvad der foregår. Tal med instruktøren og få en vurdering af om det er noget for dig.

FIGHT TEAMkun Thai
FightTeam er tiltænkt de erfarne medlemmer der har basic teknikkerne i rygraden. Her vil der i højere grad blive fokuseret på avancerede teknikker og for dem med interessen for en kamp, vil træningen blive målrettet imod at bygge fighters op. 
Det betyder ikke, at deltagerne i fightTeam nødvendigvis skal kæmpe, men målet er at bakke fighterne op, fungere som gode sparrings/trænings partnere og samtidig lære af hinanden. 

 

One thought on “Niveauerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *