Service

Skabe i omklædningen
De skabe der er er opstillet i klubben, er navngivet til bestyrelsesmedlemmer, instruktører, eller til de forskellige afdelinger og dem disponerere trænerne over og er tiltænkt deres fælles udstyr. Der er enkelte fællesskabe, der kan benyttes af alle, primært til opbevaring af værdigenstande, men kan også bruges til  tøj og tasker mens de træner. Disse skabe står det tydeligt "FÆLLES"  på lågen og har ikke nogen hængelås. Hvis man føler et behov for at have dem aflåst, skal man medbringe en hængelås. Når man er færdig med at træne og forlader klubben, skal man tømme skabet og tage sin hængelås med sig. Fællesskabe, der findes aflåst med hængelås uden for træningstidklubbens åbningstid, vil blive opklippet og tømt. 

Vaskemaskine
Vi har opstillet en vaskemaskine , som primært er tiltænkt BJJ gi'erne, men kan benyttes af alle der har lyst. I omklædningen, hænger der en tørrestang, hvor gi'er både brugte og nyvaskede skal hænges op. Det betyder at man efter træning kan hænge sin gi op på en bøjle på stangen, så den kan hænge og tørre til næste gang du kommer. Har du vasket giér, hænges de rene giér ligeledes op på stangen hvor de kan tørre til næste gang.

Vær opmærksom på at de gi'er der hænger på stangen, også bliver lånt ud til nye folk, hvis der er behov. Så er du meget privat omkring din gi, så hæng den ikke op på stangen.

Har der været nye folk i klubben, der har lånt en gi, skal vi sikre at den kommer op og hænge på stangen, så den kan blive vasket indenfor kort tid.

Selve vaskeriert er noget alle brugerne må finde ud af internt – klubben vasker dem ikke for jer, men anbefaler at man altid tager nogle af de svedige giér på stangen med i vasken og ALTID sikre at vaskemaskinen bliver tømt kort efter den er færdig og gierne følgende hængt til tørre. 

Med denne fantastiske service, medfølger også en lille regel så der kan være nogenlunde rydeligt i salene og især i omklædningen:

Gi'er skal kun hænge på tørrestangen eller inde i et skab (..man skal ikke hænge gi'er til tørre alle mulige steder i klubben som hidtil, hvor de har hængt på træningsudstyret, døre, skabe osv.)

Lånegi'er 
Vi har en smule gi'er til udlån til nye folk, der kommer og prøver at træne med. De ligger (nyvaskede) kassen ved vinduet inde i den store sal og folk kan frit benytte dem. Når man er færdig hænges de op på svedig enden af tørre stangen, eller hvis nogen vasker med det samme tages den med og hænges op. Herefter smider klubben dem tilbage i udlånsspanden når de er tørre. Så har du en gi, du ikke bruger mere, så kom endelig med den, så har vi lidt mere at låne ud af. Lånegi'er må ikke tages med hjem, da vi sjældent ser dem igen.

Glemmekassen
Kassen står i loungen ved siden af skabene og er en hvid trækasse lavet af gitter. Effekter efterladt i klubben lægges i kassen og ind imellem tømmes den i containeren når effekterne har ligget der for længe. Check den engang imellem om du har noget liggende.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *