Andre klubber

Artelogo

Arte Suave er en af de første BJJ klubber i Danmark. Klubben blev startet i 2002 efter at Shimon Mochizuki og en træningspartner i en periode havde taget til Malmø en gang om ugen for at træne BJJ, da det på det tidspunkt ikke var muligt at træne BJJ i Danmark.
Arte Suave har udviklet sig til en af de bedste BJJ klubber i Scandinavien, og  flere gange været i top 3 af de bedste klubber til de største stævner i Scandinavien. Arte Suave er FightSport Køges (store) søster klub, og træner man i FSK er det her man skal ind for at få tunet sit game, med de bedste i Danmark. (Er du medlem af Arte Suave, kan du træne i Køge også – og omvendt) 

mikenta2 mikenta-muay-thai-denmark
Mikenta blev startet i 1989  af Brian Talarek, Mikael og Kenneth Lind og er en af Danmarks ældste og førende klubber og vi gør meget for at opretholde et højt og nuanceret teknisk niveau. Klubben er kendt for at importere fightere og instruktøre fra udlandet, for hele tiden at være på forkant med udviklingen. Mikenta har pro fightere og afholder Pro stævnet FightArena og Upcomming Fighters og har lånt os instruktører, og deres bedste kæmpere til seminarer osv. Træner du Muay Thai i Køge, vil du i forbindelse med sparringshold og evt. kamp træning med sikkerhed komme i kontakt med Mikenta, da der er her vi henter ekspertisen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *