Nyhedsbrev juni 2013

 

 

Ny behandler tilknyttet FSK                                          Klik her og få nyhedsbrevet som pdf

Vi har været så heldige at få tilknyttet en behandler til klubben, som giver et par månedlige timer som sponsorstøtte og/eller hjælper til op til stævner o.l.  

 Vi starter ud med at kaste et gavekort på en times massage i grams til det medlem, der giver sig mest på Danmarksstaffetten den 12. juni. Herudover vil Rico komme forbi efter løbet og efterbehandle de trætte ben efter løbeturen.  Læs om behandlingerne på Ricos Facebook side. Stort velkommen tilbage i klubben til Rico.

En særlig rabat pris på 350 kr. pr. time gives til FSK medlemmer for behandlinger.

Ændring af niveauer i Thai

Vores hold er inddelt, så der kan være udfordrende undervisning for alle uanset dit nuværende niveau.

Basic holdet bliver fremover et hold man går på indtil man har kondition, teknik og udstyret på plads til at kunne komme på øvet holdet, hvor der er forventninger til at man har nogle basale færdigheder i orden.

Alle nye prøvetimer skal afholdes på Basic om mandagen kl. 1830, hvor der er folk til at tage godt imod helt nye i klubben.

Øvet holdet er målrettet dem, der har både kondition og teknik fra Basic helt på plads.

Fælles holdet er for alle niveauer og der vil blive tilrettelagt træning, der passer til fremmødet

Sparring holdet fortsætter som hidtil og der kommer et ekstra hold om søndagen

Læs mere om hvad de enkelte niveauer indeholder på websitet.

Fælles løb for alle Thaihold                                                                                               

Der er indlagt løb imellem holdende, hvor både Øvet og Basic løber sammen kl. 1930. Der vil være tale om, at det er en fast del af opvarmningen for den ene halvdel og afslutningen på træningen for den anden halvdel – men godt for alle!

Alle skal have løbesko med til Muay Thai i FightSport Køge – uanset hold!

Open Mat nedlægges

Da det har vist sig at der ikke kommer nogen til Open Mat, hverken mandag eller torsdag, udgår denne fra træningstiderne. Jonas kommer fortsat forbi i det tidsrum i ny og næ mhp. Rengøring, men man kan fra juni ikke regne med at der er åbent længere.

Danmarksstafetten den 12. Juni  – sponsoreret af Lyngens Akupunktur og Demin Tekstiltryk

FSK stiller op med 4 hold/ 15 medlemmer til Danmarksstafetten. Der løbes 5 km pr. løber, hvorefter den næste sendes af sted til alle er i mål. Dem der ikke løber, må meget gerne komme og heppe – helst iført FSK beklædning. Har du ikke en T-shrit, så send en mail til Michael.

Efter løbet er der grill på terrassen med pølser og løgnhistorier – og som noget helt særligt vil der være behandling af Rico, til dem der har lyst efter løbeturen.

Vi har en præmie på højkant til en værdi af 350 kr. – et gavekort på 1 times behandling af Rico (massage). Præmien gives til den, der giver sig mest til løbet – ikke nødvendigvis den hurtigste. Kasper er dommer over den event.

Nye træningstider

Ændringerne har medført nogle mindre ændringer i træningstiderne. Klik ind og kig på websitet.