Priser

Priser  2016

Når du er medlem af FightSport Køge, giver det dig ubegrænset træning i en hel måned, på alle de Thai, BJJ, MMA og evt. andre hold, du har lyst til at deltage på. Herudover kan du komme i klubben i åbningstiden, hvor der er mulighed for at benytte klubbens vægttræningsudstyr til funktionel styrketræning.

279 kr./mdr./Voksen (fra 16 år), ved betaling via PBS 

199 kr./mdr/Junior (ikke fyldt 16 år), ved betaling via PBS.

Ved indmeldelse betales der 10 kr. per resterende dag i nuværnde måned, samt for næste måned. Husk at medbringe jeres bankdata, så vi kan få oprettet jer via PBS. Første betaling foregår via mobilepay eller bankoverførsel.  Spar tid ved at have printet disse to dokumenter ud i udfyldt og underskrevet tilstand medlemsformular og for medlemsaftale.

Da vi vil holde medlemsadministrationen så minimal som muligt, er det et krav at alle er på PBS, så hurtigt som muligt. Hvis man ikke er på PBS, vil der blive opkrævet Mobilepay betaling på 350 kr. før man kan træne.  Så vi opfordrer alle til at foretage fremtidige kontingentbetalinger via PBS – og spare 71 kr. pr. md.

Til alle under 18 år. Ved indmeldelse skal i enten tage jeres forældre med, da det er live opkrævet dem som skal godkende jeres indmeldelse og kontingentbetaling, eller medbringe medlemsformular og for medlemsaftale i udfyldt tilstand og underskrevet af jeres forældre. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *