Nye abonnementstyper i FightSport Køge

 

 

Fra 1. april 2013 vil det være muligt at tilmelde sig andre typer abonnementer i klubben end et standard medlemsskab og vi vil ialt have 3 typer at vælge imellem.

Hvis du allerede er medlem, og ønsker at skifte medlemsskabstype, er det vigtigt at du sender en mail til os inden den 18. marts, da vi ellers ikke kan nå at ændrer det i betalingsservice. Klik her og gør det nu!

Standard medlemsskab – 289 kr.
Dette medlemsskab er det almindelige og giver adgang til at træne alle FightSport Køges egne hold og det fælles Cardiohold om onsdagen, altså Thai, BJJ, MMA og Cardio.

All Inclusive medlemsskab – 399 kr.
Dette medlemsskab er for dig, der også vil træne Krav Maga. Du får alt fra standard medlemsskabet og også adgang til alle Krav Maga holdende, der afholdes i Køge. Ønsker du kun at træne Krav Maga, så rul lidt længere ned af siden og se, hvad du så skal gøre.

Husstandsabonnement – 499 kr.
Dette medlemsskab er for jer,der bor under samme tag og træner i klubben. Hvis du eksempelvis har en kæreste eller hjemmeboende børn, der også træner – eller har tænkt sig at begynde, kan dette medlemsskab godt betale sig, da det er inkluderer alle i hustanden op til 4 personer og indeholder et standardmedlemsskab for alle.

Alt dette tager du blot stilling til når du udfylder PBS indmeldelsesformularen

Ønsker du kun at træne Krav Maga, og ikke vil træne de øvrige ting i klubben, skal du ikke være medlem af FightSport Køge, men melde dig ind hos Krav Maga Acadamy. Klik her og gå til deres website.

Er du eksisterende FSK medlem, bedes du lige sende os en mail så vi kan melde dig ud, så du ikke bliver trukket begge steder.