Ny sæson – ny træningsplan

 

Sæsonen går i gang igen fra 1. september, hvor vi også slutter med at kører med sommerprogrammet og som altid er der lidt ændringer og tilføjelser.

September er en meget travl måned, med mange nye ansigter i klubben og rigtigt, rigtigt mange til prøvetræning. Tag godt imod dem alle og giv dem en positiv oplevelse.

Klubben vil gerne låne en af dine gamle gi’er i 8 uger til de nye i klubben. Herefter skal de købe deres egen. Vi laver det som et udlån mod underskrift, så vi er sikker på at få gien igen… og hvis ikke så må vi opkræve pengene hos dem for en ny gi, som du så får. Så tag din Gi’ med i klubben så snart du kan.

Niveaudelingen får både Thai og BJJ vedkommende bliver derfor også sat i gang fra starten af september, da der vil være rigtigt mange mennesker på Thai Basic om mandagen og vores erfarne medlemmer skal til at komme på øvet. Kasper vil snakke med dig om hvor du hører til, hvis du er i tvivl. Klik ind her! og læs nærmere, hvis det er første gang du hører om det.

Vi har brug for din hjælp til det årlige promotion fremstød…. lige nu! 

Fortæl alle jeres venner om at der kommer nye hold og nu er tiden til at komme i gang. Der er her en plakat/pdf dokument som i enten kan printe ud, maile linket videre eller hvad ved jeg. Sørg for at give klubben et ordentligt boost i denne uge og frem til 1. september. Klik her for at åbne plakaten.

1)    Der kommer et nyt hold, onsdag kl. 1700-1830 BJJ intro, som er rettet mod folk, der gerne vil prøve at rulle i gi, eller er helt nye i klubben og gerne vil i gang med noget grabbling. Kender du nogen der har snakket om at starte til MMA, Brasiliansk Jiu-Jitsu eller kampsport i det hele taget, så er det nu at chancen er der. Holdet kommer til at kører som Intro hold i 8 uger, hvorefter det går over til, at være Basic. Vi var så heldige at få gradueret et par stykker til summercamp, så vi er nu oppe på 6 stk. farvede bælter i klubben, som alle i større eller mindre grad kommer til at hjælpe til på dette hold.

2)    Vi prøver med en ny kategori CROSSOVER Sparring , som er for at man for MMA/BJJ kan rulle med hinanden i højere grad og for MMA/THAI på sigt også kan sparre med andre kampformer. Tanken er at dem der vil træne BJJ om torsdagen dukker op kl. 1730 og sparre med MMA gulvkamps holdet. Gi, eller no-gi – begge kommer bare. Det betyder også at MMA er rykket 30 minutter frem.

3)    Muay Thai Juniorhold starter i september, hvilket vi glæder os meget til at komme i gang med. Udgangspunktet er at der skal være to ugentlige træninger i hverdagene fra kl. 1600 til kl. 1700 og er af en times varighed og de kommer til at ligge mandag og onsdag. Aldersgruppen er fra 10 til 15 årige.  Så kender i nogen imellem 10-15 år, der snakker om at starte til kampsport – send en mail.

4)    Thai sparring er gået over til at være selvstændig træning om fredagen og der vil ikke være tilknyttet en instruktør. Det viser sig at de folk der har træner på det hold hele sommeren, klarer det rigtigt fint, så det fortsætter vi med.

5)    Muay Thai Basic om mandagen kl. 1830 vil fortsat være det hold hvor alle nye skal komme til prøvetræning. I den næste måned vil der derfor blive fokuseret meget på de nye der kommer til klubben på dette hold og alle fremmødte forventes at give en hånd med at tage godt i mod dem, så de får det gode indtryk af hvad klubben også står for ud over træning.

Klik her og se det foreløbige program for september og frem,                      Klik her og for pdf

Og nu til Facebook konkurrencen om en FSK hættetrøje eller for tilsvarende værdi af andet FSK beklædning (500 kr.)…….Klik her! og læs nederest på siden hvordan du deltager.