Krav Maga i FightSport Køge

 

 

I marts måned starter klubben op med et spændende nyt tiltag, Krav Maga.

Vi har indgået en aftale med Poul Melgaard, der har Krav Maga Acadamy (KMA), hvorefter der vil være træning i FightSport Køge 3 dage om ugen.

Tirsdag kl. 1830 Krav Maga for kvinder

Onsdag kl. 1830 Krav Maga for alle niveau

Lørdag fra 1300-1430 Krav Maga Intro

Lørdag fra 1430 – 1600 Krav Maga Øvede

Træningstider hænger på opslag i klubben og kan desuden altid ses på fightsportkoege.dk eller Kravmagaacadamy.dk

Kort om Krav Maga

KMA underviser i et no-nonsens, realistisk selvforsvars system, hvor man lærer at forsvarer sig mod en eller flere angribere og håndterer trusler og angreb med slag, stik og skydevåben. Systemet er baseret på enkle og refleksive bevægelser, som virker når du har brug for dem – under ekstremt stress. Og vigtigst af alt, så er systemet hurtigt at lærer og kan anvendes af alle uanset størrelse, erfaring og træningsniveau. Læs alt om Krav Maga på KMA’s website.

 

Gratis træning i hele marts måned 2013,  for alle eksisterende medlemmer.

Fri prøvetræning for alle eksisterende FSK medlemmer til Krav Maga – og der er også fri prøvetræning for alle KMA medlemmer til at træne med på alle FSK’s hold. Har du en magnet med navn på – så kan du træne hele måneden.

 

Praktisk om KMA og FSK

Krav Maga Acadamy og FightSport Køge er begge selvstændige klubber, og man er enten medlem det ene eller det andet sted. Vi ved dog, at der er flere, der ønsker at træne det hele, hvorefter vi har lavet et krydsende medlemskab – All Inclusive medlem, hvor man kan træne på alle de hold, der udbydes i både FSK og KMA for kun 100 kr. om måneden ekstra.

Hvis du efter prøveperioden ønsker at fortsætte med at træne begge steder, skal du blot oplyse dette overfor det sted du er medlem inden den 20. marts, og dit medlemskab bliver ændret til et All-Inclusive medlemskab.

Hvis du er ny i klubben og gerne vil træne det hele – skal du først beslutte dig for hvad du vil træne mest og sørge for at blive oprettet som medlem pågældende sted. Ved oprettelsen gør du blot opmærksom på at du ønsker en All Inclusive deal.