Juniorhold – Muay Thai

Muay Thai Juniorhold i Fightsport Køge

Hvis du er mellem 10 – 15 år og er frisk på at give den gas så er Muay Thai Juniorholdet i FSK noget for dig!

Se også artiklen i lørdagsavisen – klik her!     

Der er tale om et særligt hold for de 10 til 15 årige to gange om ugen. Holdet bliver trænet af hele thiatrænergruppen på skift og vi tilstræber altid at være minimum to trænere af gangen. Holdet ligger tæt op af andre Thaihold,  da det er vigtigt, at juniorholdet ser seniorholdet træne, så de med tiden kan træne med dem også.

Er du endnu ikke gammel nok til at deltage på juniorholdet?

Så kan du få dispensation til at deltage med følgende forbehold:
Du melder dig ind I klubben sammen med din mor eller far som “husstand”.
Du træner på Juniorholdet, hvor en af dine forældrer står klar til at hjælpe dig og instruktørerne med træningen

Hvis dig og din familie er indforstået med dette, så er du velkommen til at deltage I træningen I Fightsport Køge, selvom du er under den normale alder.

            [slideshow id=5]

Klik ind på vores træningstider og se hvornår Muay Thai Juniorholdet træner

Muay Thai Juniorholdet koncentrere vi os meget om at udvikle de unge fysisk og mentalt igennem træning af kondition, styrke og bevægelse i samarbejde med hinanden.Når de unge har opøvet en solid kondition, styrke og selvtillid til grundøvelserne der indgår på holdet – og desuden er bekendt med værdierne for thaiboksning, som omhandler respekt og ydmyghed overfor sig selv og andre – så går træningen videre til at fokusere endnu mere på det tekniske , mere avancerede thaibokseteknikker, løbetræning og clinchtræning.

Alle niveauer træner ofte sammen i Fightsport Køge og derfor så lærer de unge på holdet hurtigt at give videre af det som de allerede kan, hvilket også er en del af normen indenfor thaiboksning. Her læres der fra sig og læres der til sig hvor der er mulighed for det.

Vi er en samling af forskellige instruktører der supplere hinanden godt. Med en god blanding af praktisk og pædagogisk viden tilrettelægger og styrer vi holdende på en sjov og samtidig krævende måde for de unge.

Vi fokuserer meget på fællesskabet og arrangerer derfor også sociale tiltag for de unge. Det sker også i samarbejde med andre klubber og foreninger i form afcamps og fællestræningsdagehvor vi, udover at dyrke thaiboksning, prøver andre aktiviteter af.

Vi kræver ikke at du har tidligere kendskab til kampsport for at deltage og desuden er både piger og drenge velkommen!

kids-muay-thai-lg mehmet og rune Photo 26-12-12 05.52.05 Kasper_130305 130201_intro_poster juniorhold2 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *