Ingen betaling – ingen træning

 

 

En ny måned er startet og der er kommet rigtigt mange nye til. Det betyder at klubben fra på mandag af og ugen ud vil sikre os, at alle de tilstedeværende ved træningerne, har styr på deres betaling og ellers hjælpe dem med at få det bragt i orden INDEN man træner. Da mange er blevet oprettet i løbet af måneden og vi erfaringsmæssigt ved, at der ofte er misforståelser, skal du lige chekke om du har fået betalt. Er du i tvivl om hvad det koster, så klik her!…. Og er du efter at have læst dette det mindste i tvivl, så skriv en mail til os.

Hvad skal jeg gøre:

Er du tilmeldt PBS og der er trukket betaling fra din konto i denne måned, skal du ikke gøre noget. Check venligst din konto, så du er sikker.

Er du på kvartalsbetaling og har betalt i december 2013, skal du ikke gøre noget.

Er du tilmeldt PBS, men der er ikke trukket noget på din konto, skal du betale i starten af måneden.

Er du ikke tilmeldt PBS, og har ikke betalt, er du slet ikke meldt ind i klubben og skal udfylde denne formular og betale i starten af måneden. Er du under 18 år, skal dine forældre være med til at udfylde formularen.

Du kan betale på følgende måder:

– Du kan overfører via din netbank og printe kvitteringen ud, som du kan tage med i klubben. Klik her! for kontonummer osv.
– Du kan medtage et master/Visa kort og betale i klubben mandag den 3/2 eller torsdag den 6/2
– Du kan betale via mobilepay til klubben på 3024-0127 evt. før du kommer og gemme kvitteringen på din telefon.
– Du kan betale kontant på stedet.

Har du ikke noget ønske om at træne i klubben, skal du selvfølgelig ikke betale og så forventer vi kek at se mere til dig – men du må meget gerne sende os en mail alligevel, så vi kan få dig fjernet fra evt. mailinglister o.l