FSK Shop

Tøj, gi'er og udstyr i FSK

 

FightSport Køge har i 2017 lavet en aftale med Fightersport. Ved køb i butik eller på deres website kan medlemmer bruge rabatkoden FS15 – denne kode giver 15 % rabat på køb i butik og på net. 

Skærmbillede 2017-09-29 kl. 13.05.28

Træningstøj med klublogo

161115_tee_billede_fsk                 

Demin.dk laver nogle unikke kollektioner til klubben ca. hver 3. måned.
 

Man kan dermed købe T-shirts, funktionelle træningstrøjer, hoodies og andet med klublogo på til billige priser. 

Der bliver annonceret i vores facebook gruppe, hvornår man kan købe igen. 

Skal du bruge en BJJ gi har Demin.dk nogle liggende med FSK logo og tryk på. Du kan være heldig at det lige er din størrelse og farveønske, men ellers kan det bestilles hjem. Skriv til Michael på info@demin.dk og spørg før du gør andet.

Klubben har igennem tiden primært kørt med to mærker gi'er til salg. Moka Hardware, der laves af stifterne af vores søsterklub i København Arte Suave og klubben har naturligvis haft dem siden de kom frem. Før det havde vi Tatami Fightwear gi'er, som du stadig vil se mange af i klubben. Folk køber dem stadig, da de er rigtigt gode til prisen og ofte har nogle rigtigt gode tilbud. Sidst har vi tilmeldt os BJJ netværket BJJ Globetrotters, der også producerer egne gi'er og sender dem til Danmark fragtfrit – de har nogle clearance tilbud ind imellem som er værd at kigge på.

tatami mokahardwarecom-1410639906 logo-sleeve-transparent-white-1200-px

Uanset hvad du vælger af gi, så skal der trykkes klub logo på ryggen af den, så den kan bruges til konkurrencer. Dette skal helst gøres imens gi'en er ny og uvasket. Så har du en ny gi, så skriv til info@demin.dk om at få tryk på den. 
 

 130611_deminbanner_400 

         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *