Klubbens regler

Code of conduct

§1   Gå ikke på måtten med sko på. Tag dine sko af lige når du kommer ind og sæt dem i skoreolen i entreen.

§2   Hvis du træner i klubben, så betal for det. Alle betalinger går til at dække driften af klubben og sikre fællesskabet.

§3   Personlig hygiejne er et krav fra dine træningskammerater. Klip dine negle og gå i bad jævnligt.

§4   Vask dit træningstøj og plej dit udstyr før det stinker og i sidste ende spreder stafylikokker.

§5   Træn og kæmp med hinanden på en måde, hvor respekten for din træningskammerats helbred er tydelig. Afstem altid niveauet, så alle får en god oplevelse.

§6   Bliv aldrig vred på dine træningskammerater over et nederlag. Forskellen på det sorte og det hvide bælte er tusindevis af nederlag og du har lige fået en gratis lektion.

§7   Alle i klubben behandler hinanden pænt. Vær altid positiv og hjælpsom over for nye medlemmer og lær dem den ånd, der hersker i klubben som det allerførste.

§8   Lad ikke klubben og dine træningskammerater undrer sig over hvor du er blevet af. Lad os få det ordnet ordentligt, hvis du vil meldes ud, så du kan  komme retur en anden gang uden at der er ubetalte regninger.

§9   Kampsport dyrkes kun i klubben – udenfor klubben kaldes det slagsmål, værtshusuorden og vold. Husk på at du også repræsenterer klubben udenfor træningslokalet.

§10   Ryd op – ikke kun dine ting, men også klubbens udstyr, så der ikke roder over alt. Check glemmekassen og sørg for at du har alle dine ting med dig når du går.