Breaking sommer news

 

Klubben er nu flyttet ud af Tigervej 12 og alt udstyr osv. er væk fra lokalerne og de gives tilbage til udlejer.  Der er god fremgang i etableringen af klubben som forening og vi har haft møde med kommunen vedr. lokaler og andet. Vi kommer ikke til at kunne få anvist et passende lokale, der kan dække alle vores behov i 2014, da der allerede er tildelt lokaler. Heldigvis er det også ligemeget – da vi har fået mulighed for at indrette os i nogle lagerlokaler på Sundsvej 12, 4600 Køge… og det bliver rigtigt fedt.

Vi har en del indretning og klargøring af lokaler, før de kan benyttes og vi er en del, der knokler derudaf for at det kan ske så hurtigt som muligt –  det jo er skide heldigt at vi rammer sommerferien, hvor vi ellers bare skulle have ligget og feset den af. Det betyder som sædvanlig, at vi har brug for klubbens medlemmer til at hjælpe med at få det hele op og køre. Så giv os en melding om hvad i kan og hvornår i kan hjælpe til – så sætter vi folk sammen og laver opgaver derefter. Send en mail til mail@fightsport.dk

Åbningsdato ved vi ikke endnu, da det afhænger af hvornår vi er færdige – men med sikkerhed til sæsonstart efter sommeferien.

Der vil i sagens natur ikke være planlagte træninger i klubbens nye lokaler før vi er klar til at træne i den – så det er lidt op til jer. Har du tid og overskud, så er det givet godt ud til at hjælpe med at få klubben op og kører, så hurtigt som muligt. 

Alt vedrørende medlemsskab af foreningen, kontingentstørrelse osv. tager vi op når vi har fået ovenstående ordnet og der vil først blive opkrævet kontingent på regulær basis, når vi går igang igen efter sommerferien. Der kan komme nogle særarrangementer og tilbud i løbet af sommeren.

Holdplanen først bliver lagt sidst i sommerferien, når trænerne har fået deres arbejdstider/ skemaer osv. for det næste halve år og vi ved hvornår de har tid. Så spørg ikke om træningstider endnu.

Tilgang/afgang vides heller ikke endnu på trænersiden, men det ser ud til at alle de kendte trænere fortsætter i næste sæson.

Og BJJ Sortbælte Extraordinaire og Journeyman Oliver Geddes, har fået fast job i København hos CSA og bliver i Danmark. Oliver ønsker fortsat at komme i klubben på fast basis og undervise os i MMA Jord og BJJ….. Because that´s just the kinda guy he is!

Sidst men ikke mindst, kan vi se at vi skal have rettet noget til i forbindelse med klubbens vedtægter – både overfor kommune og overfor banken, så der bliver på et tidspunkt i løbet af sommeren indkaldt til en ny generalforsamling, da det er nødvendigt for at få ændret det.