Bestil din gratis FSK medlemstrøje allerede nu

 

 

Der vil være instruktørmøder og bestyrelsesmøde i klubben i løbet af næste uge, hvor vi får alt omkring særskilt juleplan, julefrokost, den nye sal og dermed de nye træningstider, nye trænere, nye hold og andet det medfører – samt alle andre emner, som vi er bekendte med. Har du som medlem noget du synes vi skal tage stilling til, så send os en mail hurtigst muligt på mail@fightsport.dk – hvis vi ikke får de gode ideer fra jer, kan vi ikke fører dem ud i livet, så bare kom til tasterne.

Hvis du har valgt at tilmelde dig kvartalsbetaling, får du i starten af december en gratis FightSport Køge medlems T-shirt.  Alle trøjerne bliver samme farve og materiale, så der er kun at vælge imellem dame og mande model, samt størrelse. For at den kan være klar i starten af måneden, kan du allerede nu oplyse din størrelse, så trøjen er klar til dig så hurtigt som muligt.

Der kan kun bestilles via denne formular på nettet, så sig det til hinanden

Klik her og gå til trøjebestilling

Vedr. T-shirts

*Størrelserne er helt normale, så det er ud fra hvad du plejer at bruge – der vil ikke være nogen prøvetrøjer i klubben.

*'Trøjerne du ser på billede er et eksempel og vil ikke se nøjagtigt sådan ud.

**'Trøjen udleveres når vi har modtaget den første kvartalsindbetaling

***'har du ikke tilmeldt dig kvartalsbetaling allerede, kan det ikke gøres efterfølgende og du behøver ikke udfylde bestillingsformularen.