Arbejdsweekend i FSK 23. og 24. august

 

For at klubben kan blive klar til sæsonstart og den planlagte åbning i starten af september, så skal vi “lige” have banket et par søm i hist og her. Faktsik er det lidt mere end et par søm og vi skal bruge alle mand for at det kan blive færdigt til tiden. Den samlede opgave er inddelt i 15 delprojekter og når de er lavet, så er klubben færdig. 

     Før arbejdsweekend                                                  Efter arbejdsweekend (projekteret)

140816_før_efter

Disse projekter er oprettet på to arbejdsdage fra kl. 1000 til kl. 1500 lørdag og søndag. Vi forventer ikke at alle kan deltage, hele tiden alle dage, hvorefter det er vigtigt at du finder projekter hvor du 1) kan deltage i passende omfang. 2) Har nogle evner/erfaringer indenfor. 

Alle der IKKE vælger et projekt at sætte sig på selv, bliver sat på et – så er du ligeglad og bedst til at løfte tunge ting og køre på lossepladsen, lave mad eller andet – så er der også brug for dig. Alle tilmeldte bliver sat sammen i en projektgruppe og den gruppe finder ud af sammen hvordan opgaven skal løses, om der er de nødvendige materialer og værktøj osv.

Indholdet af de to arbejdsdage/projekter  er listet op i vores kalender, Klik her for lørdag d. 23. august og her for søndag den 24. august.

Alle der kommer – uanset hvad dag og hvorlænge man kan deltage bedes melde til på Facebook eller ved at sende os en mail på fightsportkoege@gmail.com med følgende oplysninger:  Klik her og send en mail med det samme. Facebook tilmelding lørdag og Facebook tilmelding Søndag

Hvad dage du kommer
Din prioriterede projekter
Hvad du medbringer af efterspurgte stumper/ værktøj.

Meld også gerne til arrangementet på facebook, men da vi har erfaring for at folk nærmest opfatter FB som vejledende og ikke nødvendigvis dukker op,  så send os lige en mail.

Der vil være en post på facebook der hedder “Arbejdsweekend Mangler/har” Her kan man skrive, hvis man mangler et eller andet til sit projekt. eks. en bøtte maling og ruller, eller hvad det måtte være og dem der har noget af den slags, kan svare.